• OZNAM

          • Oznamujeme rodičom, ktorých deti navštevujú školský klub, že poplatok za mesiac marec je 12 EUR.

          • OZNAM

          • Vážení rodičia, vopred sa ospravedlňujeme za stále meniace sa oznamy, ale snažíme sa Vás rýchlo informovať o aktuálnych nariadeniach Ministerstva školstva.

            Na základe nového rozhodnutia Ministerstva školstva, ktoré bolo zverejnené dnes 02.03.2021 o 14.00 Vás informujeme, že žiaci 1. stupňa a MŠ môžu ísť do školy do konca týždňa v nezmenenom režime a nové rozhodnutie o uzatvorení škôl bude platné od pondelka 08.03.2021.

          • OZNAM

          • Oznamujeme rodičom žiakov 1. - 4. ročníka, že od zajtra, t. j. 3.3.2021, sa prezenčná výučba týka iba tých žiakov, ktorí majú zamestnaných obidvoch rodičov. Keďže ministerstvo do tejto chvíle nezverejnilo tlačivo pre rodičov, to, že sú obaja rodičia zamestnaní, doložia žiaci pri nástupe na vyučovanie - potvrdením o zamestnaní od zamestnávateľov rodičov (najneskôr do štvrtku). V prípade zverejnenie potvrdenia ministerstvom, Vás budú triedne učiteľky informovať o zmene. Ostatní žiaci budú vzdelávaní dištančne - podľa usmernenia svojich triednych učiteliek. 

          • OZNAM

          • OZNAM

            Oznamujeme rodičom žiakov 1. – 4. ročníka, že ďalšie pretestovanie sa uskutoční v sobotu dňa 27.02.2021, v čase 8:00 – 16:00 (12:00 – 13:00 obedová prestávka) v športovej hale.

            Aj napriek tomu, že od 1.3.2021 sa Námestovský okres nachádza v červenej zóne a platnosť testu pre bežných občanov v tejto zóne je 14 dní, pre zamestnancov škôl a zákonných zástupcov žiakov naďalej platí povinnosť pretestovania každých 7 dní (podľa platného Covid automatu, nariadenia MŠ SR a hlavného hygienika). Preto prosíme zákonných zástupcov žiakov o pretestovanie a ako zvyčajne, doručenie kópie negatívneho testu a čestného vyhlásenia o bezinfekčnosti č. 11A  v pondelok.

            Ďakujeme rodičom, že rešpektujú nariadenia, testujú sa a nastúpili nám všetci žiaci.

            Vedenie ZŠ s MŠ Mútne

          • Karneval- 12.2.2021

          • Dňa 12.2.2021 sa v našej škole konal karneval pre 1. stupeň ZŠ. Každá trieda si vytvorila vlastný program. Deti si priniesli masky z domu a obliekli  si ich v škole alebo si masky vyrobili. Niektoré masky boli naozaj krásne a originálne. Hoci sa  žiaci, kvôli pandemickým opatreniam, nemohli stretnúť všetci spolu, ale iba v rámci triedy, atmosféra bola príjemná a deti zažili veľa zábavy, ba nechýbal ani triedny karnevalový ples. O jedinečnú karnevalovú výzdobu sa postarali pani asistentky a pani učiteľky.

          • OZNAM

          • V sobotu, 20.02.2021, sa v čase 8:00 - 17:00 (prestávka 12:00 - 13:00), uskutoční plošné testovanie v športovej hale. Prosíme, aby sa dal otestovať aspoň jeden z rodičov žiakov 1. - 4. ročníka. Žiak v pondelok nastúpi do školy s kópiou negatívneho testu jedného z rodičov a čestným vyhlásením o bezinfekčnosti číslo 11a, ktoré, ako zvyčajne, nájdete na našej stránke. Dieťa, ktorému bude chýbať niektorý z dokumentov, nebude pustené na vyučovanie a rodič si ho vyzdvihne v školskej šatni!

          • OZNAM

          • Milí rodičia! 

            Oznamujeme Vám, že v dňoch 15.02. - 19 02.2021 budú jarné prázdniny.  V týchto dňoch nebude prebiehať dištančná výučba. 

            Pokiaľ nebudú iné pokyny z MŠ SR a hlavného hygienika SR, žiaci ročníkov 1. - 4. a deti z MŠ nastúpia opäť do školy 22.02.2021. Podmienkou nástupu do školy bude opäť pretestovanie jedného zákonného zástupcu a vyhlásenie 11/a, ktoré nájdete na našej stránke. Testovanie sa uskutoční v sobotu, 20.02.2021, v čase  9:00 - 16:00 (obedňajšia prestávka 12:00 - 12:45) v športovej hale. 

            V prípade zmien Vás budeme informovať!

          • RODINNÝ ERB

          • Piataci na hodinách dejepisu preberajú i tému Ako si človek vytváral rodinu. Rodina, to nie je iba základná bunka ľudskej spoločnosti, ale pre dieťa toto slovo znamená lásku, objatie, dôveru, blízkosť.

            Rodina nás ovplyvňuje, formuje, vychováva z nás tých, kým sme.

            Žiaci 5.A i 5.B členov svojich rodín ozaj ľúbia, čo ukázali i pri tvorbe rodinných erbov, v ktorých poprepájali záľuby jednotlivých členov rodiny.

          • Oznam o platbe za ŠKD

          • Oznamujeme rodičom, ktorí majú svoje deti v školskom klube, že za tento mesiac je poplatok 6 EUR. Prosíme platbu zaslať na číslo účtu SK65 5600 0000 0040 4151 4006. V súčasnej situácii sa poplatok bude platiť po mesiacoch - vždy zverejníme, koľko bude poplatok za daný mesiac. 

          • Hurá do školy

          •  

            Rodičia a žiaci sa tešia, že bude opäť vyučovanie prebiehať v škole. Po testovaní jedna z mamičiek poslala takúto krásnu básničku:

            Pozitívna nálada, to je dobrá návnada,

            pre každého smutného, negatív ladeného.

            No vraj keď ste z Mútneho...

            tešíte sa do školy, musíte byť napoly...

            Pozitív naladený, negatív testovaný,

            to je od nás trošička, pozitívna básnička.

            Negatívny test nám vyšiel...

            keby už pondelok čím skôr prišiel...

          • OZNAM o nástupe žiakov 1. - 4. roč. do školy

          • Vážení rodičia!

            Na základe rozhodnutia hlavného hygienika SR a ministra školstva SR sa v pondelok, 8.2.2021, otvoria školy pre žiakov 1. - 4. ročníka. Podmienkou nástupu žiaka na vyučovanie je negatívny antigénový alebo PCR test aspoň jedného zákonného zástupcu žiaka. V obci Mútne sa testovanie uskutoční v piatok, 5.2.2021 v športovej hale pri ZŠ Mútne v čase od 12:00 do 20:00

            Otvárajú sa aj oddelenia školského klubu, materská škola a školská jedáleň za podmienky pretestovania všetkých zamestnancov ZŠ s MŠ. Deti MŠ a žiaci prvého stupňa sa netestujú

            Test platí 7 dní. Predpokladá sa, že testovanie sa bude opakovať. Ak sa rodičia neotestujú, dieťa do školy nastúpiť nemôže. Žiak sa učí doma, nebude prebiehať dištančné vzdelávanie, ale len zadávanie úloh. Rodičia v tomto prípade nemajú nárok na pandemickú OČR. 

            Pri nástupe na vyučovanie v pondelok 8.2.2021 žiak prinesie Čestné prehlásenie o bezinfekčnosti, ktoré nájdete na hornej lište na web stránke školy. 

            Veľmi sa tešíme na našich žiakov!

          • Snehový Hektor

          • Druháci mali v Čítanke text od K. Bendovej - Snehový Hektor. Bol to príbeh o chlapcovi, ktorý si urobil zo snehu psa. Úlohou detí bolo vytvoriť si tiež psíka zo snehu a tak vznikli postavičky od šteniatok až po obrovských psov.

          • Relax 3.A po domácom vzdelávaní

          • Padá sniežik padá, biely mäkký sneh,

            poďme rýchlo deti na najbližší breh...

            3.A vie aj po dištančnom vyučovaní oddychovať, relaxovať v našej krásnej prírode.

            No niektorí okrem relaxu pomáhajú rodičom postarať sa aj o mladších

            súrodencov alebo len tak šantiť, stavať bunkre, snehuliakov... alebo oddychujeme aj pri maľovaní, hľadaní stôp zvierat v snehu...

          • Dištančné vyučovanie v 3.A

          • V týchto dňoch a týždňoch sa opäť 3.A pripája na domáce vyučovanie spolu s triednou uč.G. Vojtasovou cez aplikáciu Zoom. Učia sa vybrané slová, píšu diktáty, robia online testy. Vzdelávajú sa z matematiky z násobilky, delilky, lámu si hlavu s trojcifernými číslami, premieňaním, zaokruhľovaním. Pracujú veľmi usilovne na mobiloch, počítačoch... Veľká vďaka patrí aj rodičom, ktorí to so svojimi deťmi tiež nemajú ľahké. Ale zatiaľ to zvládame spolu na 1*. 

          • OZNAM

          • Oznamujeme rodičom, že podľa najnovších vyjadrení ministra školstva ostávajú všetci žiaci od 1.2.2021 i naďalej na dištančnom vzdelávaní. O prípradnej zmene Vás budeme včas informovať.

          • OZNAM - Polročné výpisy známok

          • Vážení rodičia!

            Riaditeľstvo ZŠ s MŠ Mútne Vám oznamuje, že polročné výpisy známok Vám budú doručené v pondelok do Vašich mailov cez rodičovské konto na Edupage. Tí, ktorí toto konto nemajú, budú informovaní triednym učiteľom o jeho doručení.

            Vedenie ZŠ s MŠ Mútne