• Futbalový turnaj v Oravskej Jasenici - 24.6.2021

          • Vo štvrtok 24. júna sa žiaci našej školy zúčastnili jedinej športovej akcie v tomto školskom roku a to futbalového turnaja v Oravskej Jasenici. 24 žiakov v dvoch kategóriách (prvý stupeň a mladší žiaci) si zmeralo sily s Lokcou, Krušetnicou aj domácimi Jaseničanmi. Chlapci v náročnom horúcom počasí podali skvelé výkony, svojim súperom nedali žiadnu šancu a v oboch kategóriách vyhrali prvé miesto. Gratulujeme! 

          • Medzinárodný deň detí

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Medzinárodný deň detí.

            Na Medzinárodný deň detí sa nám ušlo pekné počasie a preto sme sa rozhodli stráviť tento deň "D" v prírode. Každý ročník sa presunul na dohodnuté miesto, kde prebiehal program tried. Pani učiteľky, pán učiteľ, pani špec. pedagogička a pani asistentky si pre žiakov pripravili rôzne aktivity, súťaže a hry, čím sa postarali o kopu zábavy a zážitkov, aby skrášlili deťom "ich deň". Ráno sme si vyzdvihli nanuky, ktoré nám venoval pán starosta Marián Murín a sladkosti s cenami, ktoré venovalo ZRPŠ,  sme rozdali deťom počas programu. Preto sa touto cestou chceme poďakovať ZRPŠ a pánovi starostovi. 

            Deti sa tešili opekačke, súťaženiam a spolupracovali ako tím, čím sa budovala atmosféra v kolektíve i medzi triedami. 

            Z dôvodu dlhodobých opatrení pre covid - 19 sme boli veľmi radi, že konečne môžeme byť so svojimi žiakmi a prežiť s nimi pekný deň. 

             

            VIDEO     odkaz:

            https://www.youtube.com/watch?v=-gOhZBMo13Q