• 1. - 7. apríl

        • Pondelok01. 04.
        • Zatvorené
        • Utorok02. 04.
        • Zatvorené
        • Streda03. 04.
        • Desiata
          Chlieb na desiatu celozrnný (55/90)
          Nátierka drožďová (16/30)
          Zeleninová obloha - paprika (15/30)
          Čaj ovocný (150/250)
        • Obed
          Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmi (180/200/220/250)
          Sotté z kuracích pŕs (SK) (86/102/118/152)
          Ryža dusená (110/150/170/190)
          Šalát zelerový s jablkami (55/85/85/120)
          Voda s ovocným sirupom s najmenej 50 % ovocnej zložky (150/200/200/250)
          Cereálna tyčinka 25g (25/25/25/25)
        • Olovrant
          Pečivo vodové (50/100)
          Nátierka maslová s čokoládou (20/40)
          Biela káva (150/250)
        • Štvrtok04. 04.
        • Desiata
          Chlieb na desiatu celozrnný (55/90)
          Nátierka šunková pena (SK) (20/40)
          Zeleninová obloha - paradajky (19/36)
          Čaj ovocný (150/250)
        • Obed
          Polievka z fazuľkových strukov (česká kuchyňa) (180/200/220/250)
          Bravčové stehno na rasci (SK) (71/87/108/142)
          Zemiakové pyré II. (130/195/240/295)
          Šalát z hlávkovej kapusty miešaný (40/70/70/100)
          Stolová voda (200/200/200/250)
          Kiwi (90/150/150/200)
        • Olovrant
          Vianočka, sladké pečivo (60/150)
          Nátierka medová (20/40)
          Biela káva (150/250)
        • Piatok05. 04.
        • Desiata
          Chlieb na desiatu celozrnný (55/90)
          Nátierka syrová labužnícka (20/40)
          Zeleninová obloha - uhorka šalátová (13/24)
          Čaj ovocný s medom (150/250)
        • Obed
          Boršč zeleninový (180/200/220/250)
          Šúľance zemiakové (hlbokomrazené) * (160/205/240/280)
          Posýpka maková na cestoviny (29/38/48/58)
          Čaj ovocný (150/200/200/250)
          Jablká (100/150/150/200)
        • Olovrant
          Cereálne výrobky s mliekom (160/320)