- Pondelok01. 04.
- Zatvorené
- Utorok02. 04.
- Zatvorené
- Streda03. 04.
- DesiataChlieb na desiatu celozrnný (55/90)
Nátierka drožďová (16/30)
Zeleninová obloha - paprika (15/30)
Čaj ovocný (150/250)
- ObedPolievka cícerová so zeleninou a zemiakmi (180/200/220/250)
Sotté z kuracích pŕs (SK) (86/102/118/152)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Šalát zelerový s jablkami (55/85/85/120)
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50 % ovocnej zložky (150/200/200/250)
Cereálna tyčinka 25g (25/25/25/25)
- OlovrantPečivo vodové (50/100)
Nátierka maslová s čokoládou (20/40)
Biela káva (150/250)
- Štvrtok04. 04.
- DesiataChlieb na desiatu celozrnný (55/90)
Nátierka šunková pena (SK) (20/40)
Zeleninová obloha - paradajky (19/36)
Čaj ovocný (150/250)
- ObedPolievka z fazuľkových strukov (česká kuchyňa) (180/200/220/250)
Bravčové stehno na rasci (SK) (71/87/108/142)
Zemiakové pyré II. (130/195/240/295)
Šalát z hlávkovej kapusty miešaný (40/70/70/100)
Stolová voda (200/200/200/250)
Kiwi (90/150/150/200)
- OlovrantVianočka, sladké pečivo (60/150)
Nátierka medová (20/40)
Biela káva (150/250)
- Piatok05. 04.
- DesiataChlieb na desiatu celozrnný (55/90)
Nátierka syrová labužnícka (20/40)
Zeleninová obloha - uhorka šalátová (13/24)
Čaj ovocný s medom (150/250)
- ObedBoršč zeleninový (180/200/220/250)
Šúľance zemiakové (hlbokomrazené) * (160/205/240/280)
Posýpka maková na cestoviny (29/38/48/58)
Čaj ovocný (150/200/200/250)
Jablká (100/150/150/200)
- OlovrantCereálne výrobky s mliekom (160/320)