- Pondelok25. 03.
- DesiataPuding kakaový (210/210)
Piškóty (20/30)
Čaj ovocný (150/250)
- ObedPolievka karfiolová so zeleninou (180/200/220/250)
Bratislavské rizoto (SK) (220/260/270/328)
Šalát mix (50/80/80/110)
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50 % ovocnej zložky (150/200/200/250)
Termizovaný tvarohový dezert (rôzne príchute) (100/100/100/100)
- OlovrantChlieb na olovrant celozrnný (55/90)
Nátierka maslová so strúhaným syrom (20/40)
Čaj ovocný (150/250)
- Utorok26. 03.
- DesiataŠiška - múčnik (50/50)
Mlieko polotučné (150/250)
- ObedPolievka z tekvice hokkaidó (180/200/220/250)
Opekaný chlieb, pečivo (7/9/9/12)
Kuracie stehná pečené - kalibrované (SK) (135/160/180/247)
Ryža dusená (110/150/170/190)
Kompót miešaný s nálevom (120/140/140/150)
Stolová voda (200/200/200/250)
Keksy - sušienky (30/30/30/30)
- OlovrantChlieb na olovrant celozrnný (55/90)
Nátierka vlašská (20/40)
Zeleninová obloha - paradajky (19/36)
Čaj ovocný (150/250)
- Streda27. 03.
- DesiataChlieb na desiatu celozrnný (55/90)
Nátierka z treščej pečene * (20/40)
Zeleninová obloha - uhorka šalátová (13/24)
Čaj ovocný (150/250)
- ObedPolievka zeleninová (180/200/220/250)
Cestovina (13/15/17/20)
Bravčový guláš segedínsky (SK) (136/172/188/232)
Knedľa kysnutá (80/90/120/150)
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50 % ovocnej zložky (150/200/200/250)
- OlovrantVianočka, sladké pečivo (60/150)
Mlieko karamelové (150/250)
- Štvrtok28. 03.
- Zatvorené
- Piatok29. 03.
- Zatvorené