• 25. - 31. marec

        • Pondelok25. 03.
        • Desiata
          Puding kakaový (210/210)
          Piškóty (20/30)
          Čaj ovocný (150/250)
        • Obed
          Polievka karfiolová so zeleninou (180/200/220/250)
          Bratislavské rizoto (SK) (220/260/270/328)
          Šalát mix (50/80/80/110)
          Voda s ovocným sirupom s najmenej 50 % ovocnej zložky (150/200/200/250)
          Termizovaný tvarohový dezert (rôzne príchute) (100/100/100/100)
        • Olovrant
          Chlieb na olovrant celozrnný (55/90)
          Nátierka maslová so strúhaným syrom (20/40)
          Čaj ovocný (150/250)
        • Utorok26. 03.
        • Desiata
          Šiška - múčnik (50/50)
          Mlieko polotučné (150/250)
        • Obed
          Polievka z tekvice hokkaidó (180/200/220/250)
          Opekaný chlieb, pečivo (7/9/9/12)
          Kuracie stehná pečené - kalibrované (SK) (135/160/180/247)
          Ryža dusená (110/150/170/190)
          Kompót miešaný s nálevom (120/140/140/150)
          Stolová voda (200/200/200/250)
          Keksy - sušienky (30/30/30/30)
        • Olovrant
          Chlieb na olovrant celozrnný (55/90)
          Nátierka vlašská (20/40)
          Zeleninová obloha - paradajky (19/36)
          Čaj ovocný (150/250)
        • Streda27. 03.
        • Desiata
          Chlieb na desiatu celozrnný (55/90)
          Nátierka z treščej pečene * (20/40)
          Zeleninová obloha - uhorka šalátová (13/24)
          Čaj ovocný (150/250)
        • Obed
          Polievka zeleninová (180/200/220/250)
          Cestovina (13/15/17/20)
          Bravčový guláš segedínsky (SK) (136/172/188/232)
          Knedľa kysnutá (80/90/120/150)
          Voda s ovocným sirupom s najmenej 50 % ovocnej zložky (150/200/200/250)
        • Olovrant
          Vianočka, sladké pečivo (60/150)
          Mlieko karamelové (150/250)
        • Štvrtok28. 03.
        • Zatvorené
        • Piatok29. 03.
        • Zatvorené