• OZNAM

          • OZNAM

            Oznamujeme rodičom žiakov 1. – 4. ročníka, že ďalšie pretestovanie sa uskutoční v sobotu dňa 27.02.2021, v čase 8:00 – 16:00 (12:00 – 13:00 obedová prestávka) v športovej hale.

            Aj napriek tomu, že od 1.3.2021 sa Námestovský okres nachádza v červenej zóne a platnosť testu pre bežných občanov v tejto zóne je 14 dní, pre zamestnancov škôl a zákonných zástupcov žiakov naďalej platí povinnosť pretestovania každých 7 dní (podľa platného Covid automatu, nariadenia MŠ SR a hlavného hygienika). Preto prosíme zákonných zástupcov žiakov o pretestovanie a ako zvyčajne, doručenie kópie negatívneho testu a čestného vyhlásenia o bezinfekčnosti č. 11A  v pondelok.

            Ďakujeme rodičom, že rešpektujú nariadenia, testujú sa a nastúpili nám všetci žiaci.

            Vedenie ZŠ s MŠ Mútne

          • Karneval- 12.2.2021

          • Dňa 12.2.2021 sa v našej škole konal karneval pre 1. stupeň ZŠ. Každá trieda si vytvorila vlastný program. Deti si priniesli masky z domu a obliekli  si ich v škole alebo si masky vyrobili. Niektoré masky boli naozaj krásne a originálne. Hoci sa  žiaci, kvôli pandemickým opatreniam, nemohli stretnúť všetci spolu, ale iba v rámci triedy, atmosféra bola príjemná a deti zažili veľa zábavy, ba nechýbal ani triedny karnevalový ples. O jedinečnú karnevalovú výzdobu sa postarali pani asistentky a pani učiteľky.

          • OZNAM

          • V sobotu, 20.02.2021, sa v čase 8:00 - 17:00 (prestávka 12:00 - 13:00), uskutoční plošné testovanie v športovej hale. Prosíme, aby sa dal otestovať aspoň jeden z rodičov žiakov 1. - 4. ročníka. Žiak v pondelok nastúpi do školy s kópiou negatívneho testu jedného z rodičov a čestným vyhlásením o bezinfekčnosti číslo 11a, ktoré, ako zvyčajne, nájdete na našej stránke. Dieťa, ktorému bude chýbať niektorý z dokumentov, nebude pustené na vyučovanie a rodič si ho vyzdvihne v školskej šatni!

          • OZNAM

          • Milí rodičia! 

            Oznamujeme Vám, že v dňoch 15.02. - 19 02.2021 budú jarné prázdniny.  V týchto dňoch nebude prebiehať dištančná výučba. 

            Pokiaľ nebudú iné pokyny z MŠ SR a hlavného hygienika SR, žiaci ročníkov 1. - 4. a deti z MŠ nastúpia opäť do školy 22.02.2021. Podmienkou nástupu do školy bude opäť pretestovanie jedného zákonného zástupcu a vyhlásenie 11/a, ktoré nájdete na našej stránke. Testovanie sa uskutoční v sobotu, 20.02.2021, v čase  9:00 - 16:00 (obedňajšia prestávka 12:00 - 12:45) v športovej hale. 

            V prípade zmien Vás budeme informovať!

          • RODINNÝ ERB

          • Piataci na hodinách dejepisu preberajú i tému Ako si človek vytváral rodinu. Rodina, to nie je iba základná bunka ľudskej spoločnosti, ale pre dieťa toto slovo znamená lásku, objatie, dôveru, blízkosť.

            Rodina nás ovplyvňuje, formuje, vychováva z nás tých, kým sme.

            Žiaci 5.A i 5.B členov svojich rodín ozaj ľúbia, čo ukázali i pri tvorbe rodinných erbov, v ktorých poprepájali záľuby jednotlivých členov rodiny.

          • Oznam o platbe za ŠKD

          • Oznamujeme rodičom, ktorí majú svoje deti v školskom klube, že za tento mesiac je poplatok 6 EUR. Prosíme platbu zaslať na číslo účtu SK65 5600 0000 0040 4151 4006. V súčasnej situácii sa poplatok bude platiť po mesiacoch - vždy zverejníme, koľko bude poplatok za daný mesiac. 

          • Hurá do školy

          •  

            Rodičia a žiaci sa tešia, že bude opäť vyučovanie prebiehať v škole. Po testovaní jedna z mamičiek poslala takúto krásnu básničku:

            Pozitívna nálada, to je dobrá návnada,

            pre každého smutného, negatív ladeného.

            No vraj keď ste z Mútneho...

            tešíte sa do školy, musíte byť napoly...

            Pozitív naladený, negatív testovaný,

            to je od nás trošička, pozitívna básnička.

            Negatívny test nám vyšiel...

            keby už pondelok čím skôr prišiel...

          • OZNAM o nástupe žiakov 1. - 4. roč. do školy

          • Vážení rodičia!

            Na základe rozhodnutia hlavného hygienika SR a ministra školstva SR sa v pondelok, 8.2.2021, otvoria školy pre žiakov 1. - 4. ročníka. Podmienkou nástupu žiaka na vyučovanie je negatívny antigénový alebo PCR test aspoň jedného zákonného zástupcu žiaka. V obci Mútne sa testovanie uskutoční v piatok, 5.2.2021 v športovej hale pri ZŠ Mútne v čase od 12:00 do 20:00

            Otvárajú sa aj oddelenia školského klubu, materská škola a školská jedáleň za podmienky pretestovania všetkých zamestnancov ZŠ s MŠ. Deti MŠ a žiaci prvého stupňa sa netestujú

            Test platí 7 dní. Predpokladá sa, že testovanie sa bude opakovať. Ak sa rodičia neotestujú, dieťa do školy nastúpiť nemôže. Žiak sa učí doma, nebude prebiehať dištančné vzdelávanie, ale len zadávanie úloh. Rodičia v tomto prípade nemajú nárok na pandemickú OČR. 

            Pri nástupe na vyučovanie v pondelok 8.2.2021 žiak prinesie Čestné prehlásenie o bezinfekčnosti, ktoré nájdete na hornej lište na web stránke školy. 

            Veľmi sa tešíme na našich žiakov!